Selecteer een pagina

Geef je energie door

Nijkerk Geeft Energie

 

Door de energiecrisis hebben honderdduizenden gezinnen in Nederland moeite om hun energierekening te betalen. Via deze site willen we geld ophalen voor deze gezinnen en tegelijk contact leggen met mensen die een extraatje kunnen gebruiken. Deze actie is een initiatief van de Diaconie van de Hervormde Gemeente De Fontein in Nijkerk. Doet u mee?

Opgehaald bedrag

 

€ 14860,00

 

Hierboven ziet u het totale opgehaalde bedrag via deze website voor de actie Nijkerk Geeft Energie. Met de opbrengst kunnen we gezinnen een extra energiebijdrage geven de komende maanden! Dank u wel!

De actie uitgelegd

Nijkerk Geeft Energie

Doneren

Vele gezinnen in Nederland kunnen hun energierekening op dit moment niet of nauwelijks betalen. Als diaconie van De Fontein in Nijkerk willen we via deze website mensen de mogelijkheid geven om voor deze gezinnen een donatie te doen. Zeker nu een groot deel van Nederland een extra energietoeslag krijgen van twee keer 190 euro.

Mocht het zo zijn dat we meer geld ophalen dan we kunnen besteden, dan zal het overige bedrag gedoneerd worden aan de Voedselbank in Nijkerk.

Aanvraag doen

Tegelijk is het ook mogelijk om via deze website een aanvraag te doen voor als u zelf met deze problemen worstelt. U kunt hiervoor ook een mail sturen naar info@nijkerkgeeftenergie.nl

Wat gebeurt er als u doneert?

1. U doneert via de website

Nijkerk Geeft Energie is een actie van de diaconie van de Hervormde gemeente De Fontein in Nijkerk. Door middel van een donatie vragen wij u om gezinnen, die moeilijk kunnen rondkomen door de energiecrisis te ondersteunen. Doneren kan via deze website.

2. Diaconie deelt de giften uit waar nodig

De actie loopt tot 31 maart 2023. Het totaal opgehaalde bedrag delen we uit aan huishoudens die dit nodig hebben. Het is daarom ook mogelijk om via deze website een aanvraag te doen.

#

3. Terugkoppeling na 31 maart

Na 31 maart maken we het totaalbedrag bekend en in de periode daarna vertellen we u wat er met het bedrag is gebeurd. Het bedrag dat niet is gebruikt zullen we doneren aan de Voedselbank in Nijkerk.

Wat gebeurt er als u een aanvraag instuurt?

1. U doet een aanvraag

U kunt een aanvraag bij ons doen via het formulier op de website (onderin). Belangrijk is dat wij e-mail en telefoonnummer ontvangen.

2. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Graag horen we uw verhaal en kijken we naar de mogelijkheden om te ondersteunen. Dit doen we via e-mail of telefoon.

3. Wij maken een extra energievergoeding over

Wij maken een extra energievergoeding over op het door u gegeven bankrekeningnummer. 

Doneer hier via iDeal 

(vul formulier hieronder in en druk op doneren)

Bedrag

Doe uw donatie door hier uw gegevens in te vullen. U ontvangt automatisch bericht. Giften worden gestort op de rekening van de diaconie van de Fontein in Nijkerk. Alle giften zijn van de belasting aftrekbaar. Dit banknummer is:

NL81RABO0347836038

 

Het is ook mogelijk om uw gift handmatig over te maken o,v.v. Nijkerk Geeft Energie

Opgehaald bedrag

 

€ 14860,00

 

Hierboven ziet u het totale opgehaalde bedrag via deze website voor de actie Nijkerk Geeft Energie. Met de opbrengst kunnen we gezinnen een extra energiebijdrage geven de komende maanden! Dank u wel!

Doe een aanvraag voor energievergoeding

Heeft u financiële problemen door de gevolgen van de energiecrisis? Neem contact met ons op via info@nijkerkgeeftenergie.nl of via onderstaand formulier. Wij zullen proberen u zo snel als mogelijk te antwoorden.

    Aan te vragen bedrag